Links

Wanneer u nog meer informatie wilt over de Shetlandpony in het algemeen, over gezondheid, of over het gebruik ervan kunt u ook een kijkje nemen op één van de onderstaande websites. Maar ook voor informatie over andere onderwerpen kunt u hieronder kijken.

Shetlandpony sites

 

Overige links

 

Te koop

Stal 't Berckepad is aangesloten bij het Nederlands Shetland Pony Stamboek en heeft regelmatig goed fokmateriaal te koop en kan ook goede voorlichting geven over fokkerij, gebruik en gezondheid. Geurt van den Brink is naast liefhebber en fokker ook dierenarts en wil u graag met raad en daad terzijde staan.

Alle ponies zijn ingeënt. Ook worden ze om de twee maanden ontwormd en zijn ze in het bezit van een paspoort. Uiteraard zijn ook alle pony's van stal 't Berckepad gechipt. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen. Wij laten u dan graag vrijblijvend de te koop staande pony's zien en kunnen u eventueel verder begeleiden bij de opfok en africhting van uw Shetlandpony. U kunt ons bereiken via één van onderstaande manieren:

Telefoon: 078-6146706, 06-23726221
Mail: gvdbrink@hotmail.com
Adres: Berckepad 5, 3311 PA DORDRECHT