Gebruik

Onder het zadel

Nonea van Stal Thuredrecht is in 2005 bestgaande rijpony van Nederland geworden en in 2010 werd dit Primula van 't Berckepad met Sofie Gommers als amazone. Later presteerde ze hetzelfde met Wilg van 't Berckepad. Ook liepen er verschillende pony's uit Stal het Berckepad in het Grand National team van het N.S.P.S.

Enkelspan

Hoewel er in het enkelspan niet aan wedstrijden wordt deelgenomen worden de gebruikspony's wel elke week getraind in het enkelspan om een goede staat van africhting te krijgen.

Dubbelspan

In het dubbelspan wordt gereden in de dressuur en vaardigheid. Klasse M en Z. Vijf jaar aan een werd deelgenomen aan de Hippiade van de K.N.H.S. in dressuur en vaardigheid na selectie in het district west.

Vierspan

Alle pony's zijn inzetbaar in het vierspan en er wordt ook deel genomen aan samengestelde wedstrijden.

Resultaten

In district west van de K.N.H.S. zijn vele kampioenschappen behaald in dressuur en vaardigheid ( klasse Z) met de tweespannen Silene en Twijg en ook Tunica en Primula. Nu Tunica is overleden flikt Primula het ook weer met Soldaatje, de Europees Kampioen leading rein 2012. Tijdens de Hippiade werd vijf jaar achtereen een plek bij de eerste vier behaald. Het vierspan Silene, Twijg, Soldaatje en Primula hebben vele eerste plaatsen behaald bij samengestelde menwedstrijden.

In 2017 werd tijdens de dag van het aangespannen paard in Utrecht de Grande Finale gewonnen in een nog niet eerder gereden snelste tijd na 's morgens eerst in de marathon als eerste te zijn geplaatst.

 

Video impressie


Foto impressie
Dressuurproef Twijg en Silene 

Onder het zadel


 

Samengestelde wedstrijd
 

Vierspan


Twee vierspannen van Stal 't Berckepad tijdens de show in Ermelo 2008.

 

Zesspan


Een gelegenheidszesspan in Ermelo geformeerd uit de twee vierpannen.